Vask din tyngdedyne

Hvis du passer på din Scandinavian Tyngdedyne, kan du bruge den i mange år fremover. Her finder du generelle vejledninger, tips til vask og vedligeholdelse af din tyngdedyne.

Råd om vask

Samtlige af vores dyner kan vaskes i vaskemaskinen. De kan alle vaskes ved 60 grader og centrifugeres ved lav hastighed. Dynerne kan også renses, men ikke ved kemikalier, som er stærkere end perchlorethylen. Brug ikke blegemiddel. 

Her er vaskeanvisninger til vores andre produkter:

- Silke pudebetræk: Kan vaskes i hånden.

- Tyngdetæppe: Kan vaskes ved 30 grader.

- Tyngdetæppe fur: Kan vaskes ved 30 grader.

- Memory pude: Kan vaskes ved 60 grader.

- Sengesæt: Kan vaskes ved 30 grader.

Råd om tørring

Ingen af vores produkter bør tørretumbles eller stryges - derfor anbefaler vi at tørre dem ved stuetemperatur eller udenfor. Sørg for at strække dynen ud i alle retninger ved tørring.

Frys eller vask

Selvom du nemt kan vaske vores dyne i vaskemaskinen, kan du også fryse den for at eliminere alle bakterier. Det kan du gøre ved at lægge dynen udenfor når temperaturen er under frysepunktet.

Med eller uden dynebetræk

Mange spørger os om man fint kan bruge vores tyngdedyner med eller uden dynebetræk. Svaret er ja! Det kommer an på dine præferencer. Fordi det er lettere at vaske et betræk end en dyne, anbefaler vi at du benytter et betræk, men selve dynens effekt er den samme uanset om du bruger betræk eller ej.

Ved brug af almindelige betræk, kan du opleve at tyngdedynen bevæger sig lidt rundt i betrækket. Derfor har vi lavet et specialdesignet betræk, som kan holde dynen perfekt fordelt i betrækket.

Brug tyngdedynen

Du kan bruge vores tyngdedyne som du vil - der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge den på. Effekten kommer at dynens vægt, og den vil altid være til stede ved brug af dynen. Størstedelen af vores kunder bruger dynen hver eneste nat, men nogen bruger den også bare som et redskab til at finde ro i de nætter, hvor det kan være ekstra svært at sove.

Mange bruger også dynen eller tyngdetæpperne i sofaen inden de går i seng.