100 nætters søvngaranti

Få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds

Sov på det

... i 100 nætter

"Mine problemer med søvn har stået på så længe, som jeg kan huske, men med Scandinavian dynen er det klart nemmere at falde i søvn. Og så var kundeservicen i øvrigt lynhurtig!"

Kurt Olsen, Selvstændig

Du skal være 100% tilfreds

Se tyngdedynen

Vores 7 unikke lag

Forskellige mennesker. Forskellig vægt.

Den originale tyngdedyne

blev designet til at forbedre søvn og reducere angst. Vores tyngdedyne er ekstremt blød og designet til at give komfort. De små glaskugler, som er syet ind i dynens lommer, lader vægten blive fordelt ligeligt og lydløst over hele din krop. Tyngdedynen kan være en stor hjælp til dig som søger en dybere og bedre søvn.

En undersøgelse om vores dyner har vist at...

91%

oplevede en bedre søv med Scandinavian Tyngdedynen

94%

oplevede mindre uro

89%

anbefalede Scandinavian dynen til deres bekendte

Man mener også at teknikken øger serotonin, hvilket er et stof som hjernen udsender til at give ro. Serotonin hænger også sammen med andre glædeshormoner, som er med til at mindske cortisol (kroppens stress hormon). Dog, grundet hvor svært det er at måle, kan vi ikke med 100% sikkerhed sige at det sker.

1... 2... 3... SOV!

Når du først modtager din dyne vil den umiddelbart føles tung. Derfor anbefaler vi, at du gradvist bruger dynen for, at vænne kroppen til at have den nye tyngde over sig. Du kan prøve at bruge den i 15-30 minutter i sengen eller sofaen inden du går i seng. Stille og roligt vil din krop begynde at vænne sig til tyngdedynens vægt - for nogen går der få timer, og for nogen går der 14-20 dage, men vi lover at det er ventetiden værd! For når tilvænningen er afsluttet vil du opnå de fulde effekter ved brug af en tyngdedyne, så du kan få en bedre søvn og blive fyldt med mere overskud i hverdagen.