Dansk kugledyne

Videnskabeligt bevist - mindsker stress & forbedrer søvn

Kugledyner

Dyner med øget vægt, som for eksempel en kugledyne kan bidrage til en forbedret søvn. "Kugledyne" og "Tyngdedyne" er 2 ord for den samme dyne. Flere studier, der sætter fokus på effekten fra kugledyner, konkluderer at dynens vægt kan hjælpe mennesker der døjer med en dårlig søvnkvalitet. Vi har startet ScandinavianRest med det formål, at gøre det mere overkommeligt at få fingrene i kugledyner, med den høje kvalitet (som du fortjener), men som samtidig har en pris, hvor alle kan være med. Dynerne fra ScandinavianRest er designet i Danmark - og vi håber, at du vil blive lige så glad for dynerne, som vi er for at lave dem.

Gratis levering
1-3 dage
Søvngaranti
30 dage
Dansk design
Premium kvalitet

Hvorfor er vores kugledyne en af de bedste du kan købe?

LÆR MERE

Er du urolig når du skal sove?

For mange mennesker er det normalt, at have udfordringer med, at falde til ro når de skal sove. Typisk oplever mange, at de ikke kan få hjernen til at falde i søvn, selvom de føler sig trætte. I et samfund hvor stress er en af de hyppigste sygdomme, står det klart, at flere har en hverdag præget af et overvæld af arbejdsopgaver. Det miljø resulterer desværre i en forværret søvn, da hjernen ikke har de optimale forhold. Vores kugledyne tilføjer kroppen et blidt tryk, som efterligner den velkendte følelse fra et kram, hvilket giver din hjerne ro - og tillader den at slappe af.

Hvordan virker jeres kugledyne?

Som tidligere nævnt udnytter vores kugledyne videnskaben bag teknikken "dyb berøringstrykstimulering", som på engelsk kaldes "Deep Pressure Touch Stimulation" (DPTS). Teknikken virker ved at give din krop et tryk, der føles som en omfavnelse. Dette stimulerer dine sanser, hvilket resulterer i, at din krop føler sig mere tryg, som i sidste ende bidrager til øget ro og bedre afslapning.

Vores anbefaling i forbindelse med valg af en kugledyne, er at du kigger efter en dyne, som har små glaskugler kombineret med forholdsvis små dyne-lommer, så vægten bliver fordelt så ligeligt, som muligt over hele kroppen.