Levering & Returneringer

Vi bruger primært PostNord til vores levering, og vi leverer gratis i hele Danmark.

Du kan forvente at din pakke ankommer indenfor 1-3 dage. Når vi sender ordren vil du modtage en bekræftelsesmail med et tracking nummer. Vær ikke bekymret hvis systemet siger at tracking nummeret ikke virker - da det typisk tager 24 timer for deres system at opfange en ny levering.

Hvis du ikke har modtaget din ordre indenfor 7 dage, bedes du venligst kontakte os så vi kan tage det med PostNord.

Ja, vi tilbyder en 30 dages tilfredshedsgaranti. Vær venligst opmærksom på, at nogen kan opleve positive effekter ved tyngdedyner med det samme, og hos andre tager det lidt tid at blive vant til. Vi foreslår at du stoler på tyngdedynens virkning, som er bevist gennem adskillige studier.

Hvis du mod forventning har fået din tyngdedyne og gerne vil returnere den, bedes du sende os en mail på info@scandinavianrest.dk

Du kan forvente at modtage din dyne indenfor 1-3 leveringsdage. Bestiller du inden kl 14.00 bliver din dyne sendt samme dag.

Generelle spørgsmål om vores tyngdedyne

Vores dyner har informationer omkring hvad der gør dem unikke, og alle har et vægtskema på produktsiden som du kan følge, når du skal vælge dynens vægt.

Her er en guide til vores originale voksen dyne:

Din vægt 25-55 kg: 5 kg dyne.

Din vægt 55-85 kg: 7 kg dyne.

Din vægt +85 kg: 9 kg dyne.

Alle vores dyner der vejer:

- 5, 7 & 9 kg er 140*200 cm.

- 3 kg er 100*150 cm.

Vi har også en 220 cm dyne som er:

140*220 cm.

Ja! Vær dog sikker på at dit barn nemt, ved egne kræfter, kan fjerne dynen. Dette er vigtigt, af sikkerhedsmæssige årsager. Vi anbefaler ikke at bruge vores dyner på børn under 3 år. Til valg af dyne bør vægtskemaet tilhørende hver dyne følges.

Vedligeholdelse

Vi har længe arbejdet på, at vores dyne kan komme direkte i vaksemaskinen, så den bliver så nem som mulig for dig at vedligeholde! 

Dynen kan hurtigt og nemt vaskes under følgende anvisninger:

- 60 ºC eller koldere

Hvis du vil læse mere har vi en dedikeret side med alt information her!

Betaling & kontakt

Du kan tilføje vores rabatkoder ved betaling.

Den bedste måde at kontakte os på er ved at sende os en mail på info@scandinavianrest.dk eller ved at gøre det gennem denne side.

Vi svarer altid indenfor 48 timer.