Alt du vil vide om vores tyngdedyner

Hvad er en tyngdedyne?

Hvordan skal den bruges? Hvilke virkninger på søvn og velvære har den? Her har vi samlet alt der er værd at vide om vores tyngdedyner.

Følelsen af et kram

Hvad er en tyngdedyne?

Køb nu

Fra vores kunder

★★★★★

"Mine problemer med søvn har stået på så længe, som jeg kan huske, men med Scandinavian dynen er det klart nemmere at falde i søvn. Og så var kundeservicen i øvrigt lynhurtig!"

Kurt Olsen
Selvstændig
★★★★★

"Jeg troede godt nok ikke at jeg skulle opleve et produkt, som på den måde har påvirket mit liv positivt. 8 timers dyb restituering hver nat er bare fantastisk. Jeg har ikke haft en lignende søvn i flere år."

Trine Jensen
Pensionist

Vores 7 unikke lag

Ukompliceret & sund søvn

Sådan påvirker det dig

Test i 30 nætter

30 dages tilfredshedsgaranti på alle vores dyner betyder at du kan bruge dem alt du vil i de første 30 nætter.

Se dyner

Miljøvenligt, naturligt, lydløst

Tyngden

Den originale tyngdedyne

blev designet til at forbedre søvn og reducere angst. Vores tyngdedyne er ekstremt blød og designet til at give komfort. De miljøvenlige glaskugler, som er syet ind i dynens lommer, lader vægten blive fordelt ligeligt og lydløst over hele din krop. Tyngdedynen kan være en stor hjælp til dig som søger en dybere og bedre søvn.

Et nyt studie på tyngdedyner har vist at...

33%

af folk oplevede en følelse af mindre angst ved brug

63%

oplevede mindre stress

78%

foretrak tyngdedynen som et redskab til at mindske stress, i forhold til andre tiltag

Man mener også at teknikken øger serotonin, hvilket er et stof som hjernen udsender til at give ro. Serotonin hænger også sammen med andre glædeshormoner, som er med til at mindske cortisol (kroppens stress hormon). Dog, grundet hvor svært det er at måle, kan vi ikke med 100% sikkerhed sige at det sker. Beviset for det er tilstede, så vi håber, at det snart vil blive bekræftet i et studie.

Du er din søvn

En søvnpartner for livet

Se tyngdedynen

Anerkendt kvalitet

Vi har produceret dyner i +10 år, og samles i hånden for at opnå den optimale kvalitetssikring. Vores dyner er udelukkende skabt med OEKO-TEX® standard 100 certificerede materialer. Det betyder at vi har brugt certificerede materialer af den højeste kvalitet.