Tung dyne

Hvis du overvejer at investere i en tung dyne, er vi overbeviste om at vores Scandinavianrest Tyngdedyne vil kunne hjælpe dig. Ved hjælp af dens øgede vægt, giver vores tyngdedyne dig et blødt og behageligt tryk, som bidrager til en rolig, tryg og afslappende fornemmelse - når det er sovetid. Vores tunge dyne er specifikt skabt til at hjælpe dig med, at opnå en bedre søvn, så du kan få en bedre livskvalitet.

Din søvn kan blive forbedret ved hjælp af en tung dyne. Vi skabte vores Scandinavianrest Tyngdedyne med det specifikke formål om, at hjælpe dig til at opnå en forbedret søvnkvalitet. Det viser sig at over 50% af befolkningen i vores samfund lider af søvnproblemer. Uanset om det omhandler: at have svært ved at falde i søvn, for mange opvågninger i løbet af natten eller hvis du vågner for tidligt om morgenen, kan det påvirke din livskvalitet. Med udgangspunkt i vores tunge dyne, ønsker vi at kunne bidrage til, at den almene befolkning kan få en forbedret søvn - uanset hvad de plages af.

Køb en tung dyne til voksne her

Vi vil skabe de bedste tyngdedyner på markedet. Derfor er alle elementerne i vores Scandinavianrest Tyngdedyne nøje udvalgt af eksperter, med flere års erfaring indenfor branchen. Desuden er vores tunge dyne designet i Danmark, så vi kan sikre den bedste kvalitet - hvilket giver dig den bedst mulige oplevelse.

Personer der lider af ADHD, angst, depression, stress eller lignende mentale diagnoser, har længe brugt tunge dyner, som et middel til at opnå en bedre afslapning og søvn. Dog konkluderer videnskabelige undersøgelser at en tung dyne også kan hjælpe hos mennesker uden samme mentale udfordringer, da brugen af tyngdedyner bidrager til at hjernen udsender lykkehormonet "serotonin". I vores samfund ses søvnproblemer hos børn og voksne i hyppig grad, og derfor ønsker vi hos Scandinavianrest, at kunne hjælpe med, at folk opnår en forbedret søvn, gennem brugen af en tung dyne.

Hvad kan en tung dyne hjælpe med?

Når du bruger en tung dyne, som vores Scandinavianrest Tyngdedyne, vil du opleve en umiddelbar fornemmelse af tryghed og ro. Det skyldes at du pludselig bliver omfavnet af en større tyngde/vægt end normalt, hvilket sender signaler til din hjerne om, at den roligt kan tillade sig at slappe af. Dette stimulerer nemlig berøringssansen, så der bliver lagt en "dæmper" på mange af de andre sanseindtryk, som vi konstant er udsat overfor, hvilket i sidste ende bevirker at dit centralnervesystem falder til ro. Ved hjælp af dette bidrager dynen til, at du opnår en forbedret kropsbevidsthed, så du kan opnå en afslappende fornemmelse af ro og tryghed - afgørende elementer i at sikre en optimal søvn.

Hvilken tung dyne bør jeg vælge?

Tunge dyner bliver også af nogle omtalt som sansedyner - der findes dog generelt to kategorier af tunge dyner:

  • Tyngdedyner/Kugledyner
  • Kædedyner

Tyngdedyner og kugledyner er overordnet set den mest udbredte variant af tunge dyner, og navnene dækker egentligt over det samme; en dyne med små glaskugler til at øge vægten. Modsat bruger kædedyner, deciderede kæder til at øge vægten. De tunge dyner hos Scandinavianrest er alle produceret med små glaskugler, og er dermed i kategorien tyngdedyner/kugledyner.

Dynerne dækker samme behov, men det er vores opfattelse at glaskuglerne bidrager til en mere ligelig vægtfordeling, hvilket medfører en bedre oplevelse ved brug - som i praksis giver en bedre effekt og søvn.