4 Grunde til at Du Skal Have en Tyngdedyne fra ScandinavianRest

Forbedrer din søvn

Tyngdedynen fra ScandinavianRest er specifikt designet til at få dig til at falde hurtigere til ro, falde nemmere i søvn og få dig til at sove bedre. Tyngdedynen bruger berøringstrykstimuleringens fordele, så din krop sender trygge og rolige signaler op til hjernen, når du ligger med dynen. Det forøger søvnhormonet melatonin i din krop, hvilket betyder, at du nemmere falder til ro og i søvn.

Premium materiale

Tyngdedynen er produceret i materialer i utrolig høj kvalitet. Den er produceret i 7-lag, hvilket gør den eksklusiv sammenlignet med størstedelen af andre brands. Vægten kommer fra små glaskugler, der er lavet af naturligt kiselsand. De 2 yderste lag af dynen er i silkeblødt bambus, som gør dynen antibakteriel, vaskbar på 60 grader og temperaturregulerende. Den temperaturregulerende effekt gør, at du kan bruge dynen hele året rundt, uanset temperatureren i dit soveværelse. Du undgår både at fryse om vinteren og svede om sommeren.

Designet til alle

Tyngdedynen var førhen et produkt, som kun var bevilget af kommunerne til børn og voksne med uro i krop og sind.
I dag har tyngdedynen udbredt sig til at være et produkt, der kan og bør blive brugt af alle der ønsker at sove godt.
Uanset din alder og størrelse, så vil tyngdedynen kunne hjælpe dig til at sove bedre. Dynen kan bruges af alle, fordi den påvirker kroppen og sindet således, at den mindsker uro, stressniveau og tankemylder.

En No-Brainer

ScandinavianRest er et dansk brand med over 50.000 kunder bestående af børn og voksne som sover bedre.
Du modtager allerede dynen indenfor 1-3 dage og får leveringen gratis. Desuden har du hele 100 nætters søvngaranti hos Scandinavianrest.dk. Hvis du gerne vil gøre noget godt for din søvn, så vil en tyngdedyne fra Scandinavianrest være et oplagt valg.


SÅDAN VIRKER DET

Hjælper dig med at falde i søvn, så du kan opleve dine drømme

En naturlig løsning
Til alle miljøer
Bambus som er åndbart
Vask i maskine

Scandinavian Tyngdedyne

"Den perfekte dyne til de urolige nætter for mig. Jeg har altid haft urolig søvn, men nu falder jeg langt hurtigere i søvn" - Mette B

  • 50.000+ Glade kunder
  • Beroliger og mindsker tankemylder
  • Antibakteriel, antistatisk og allergivenlig
  • Temperaturregulerende: farvel til svedige nætter
  • Miljøvenlige materialer: vask i maskine ved 60°
  • På lager -  Kan leveres nu